Ilomantsin Reserviupseerit

ILOMANTSIN RESERVIUPSEERIKERHO RY

Perinteikästä toimintaa vuodesta 1953 lähtien

 

PERUSTIEDOT:

Yhdistys perustettu: 1953

Jäsenmäärä: 24

Jäsenmaksu: 44€ (2024)

 

Puheenjohtaja Jorma Maksimainen

puh. 050 46287

jorma.maksimainen@gmail.com

 

Ilomantsin reserviupseerikerho ry

Sissipolku 1 F 3

82900 ILOMANTSI

 

 

 

 

Yhdistyksellä on omia ruutiaseita ja eko-aseet millä mahdollista harjoitella. Ampumavuorot Ilomantsin ampujien radoilla: Tiistaisin 17-20 kesällä ruutiaseradalla (Parppei) talvella 17-21 sisäradalla (Pogostan alakoulu)

Olemme yhdistäneet toimintamme Ilomantsin Reserviläisten kanssa. Meillä on yhteiset kokoukset, toiminnot ja talous. Yhdistykset ovat kuitenkin itsenäisiä.

Toimintaamme kuuluu:

Reserviläistaitojen ylläpitäminen: Kesäisin meillä on ampumaharjoituksia ruutiaseilla, kevätkokouksessa on yleensä sovittu ensimmäisestä ampumatapahtumasta. Talvikaudella on mahdollisuus harjoitella Ilomantsin ampujien sisäampumaradalla.

Varainhankinta: Teemme talkootöitä reserviläistoiminnan varojen kerryttämiseksi, johon kuuluvat muun muassa kesäisin Ilomantsin sotahistoriallisten kohteiden kunnossapito ja tapahtumien järjestelyihin osallistuminen

Sotahistoriallisten kohteiden esittely: Esittelemme matkailijoille Rajakenraali Raappanan majaa Parppeinvaaralla

Vuokraustoiminta: Vuokraamme EKO-ase pakettiamme eri toimijoille. EKO-ase järjestelmäämme kuuluu hirvirata ja lisäksi pistoolipaketti. Pistooli paketti on Glok-mallinen ase punapistetähtäimellä. Kivääri on ns. ampumahiihto malli.                     

Perinnetoimikuntatoiminta: Olemme mukana Ilomantsin sotiemme 1939-1945 perinnetoimikunnassa. Tuemme toiminnallamme perinneaikaan siirtymistä. Perinteiden vaalimiseen kuuluvat muun muassa kunniavartiot Kaatuneitten muistopäivänä, itsenäisyyspäivänä ja jouluna.

Tiedostot