Toiminta

Tutustu reserviläistoimintaan

Pohjois-Karjalan Reserviupseeripiiri ry ja Pohjois-Karjalan Reserviläispiiri ry jäsenyhdistyksineen järjestävät monipuolista reserviläistoimintaa vapaaehtoisen maanpuolustuksen kentässä ympäri maakunnan. Tutustu piireihin, yhdistyksiin ja toimikuntiin alta! Yhdistyksille käytössä on myös materiaalipankki, josta löytyy paljon hyödyllistä tietoa.

Pohjois-Karjalan Reserviupseeripiiri

Pohjois-Karjalan Reserviupseeripiirin alueella toimii 14 reserviupseeriyhdistystä, jotka kehittävät ja ylläpitävät reservinupseerien tietoja ja taitoja.

Reserviupseeripiiri

Pohjois-Karjalan Reserviläispiiri

Pohjois-Karjalan Reserviläispiirin 17 yhdistystä tarjovat monipuolista ja aktiivista avointa maanpuolustustoimintaa ympäri maakunnan.

Reserviläispiiri

Toimikunnat

Reservipiirien yhteiset toimikunnan tarjoavat monipuolista toimintaa kaikkien maakunnan yhdistysten jäsenille.

Toimikunnat

Jäseneksi Reserviupseeri -yhdistykseen

Voit liittyä jäseneksi mihin tahansa Pohjois-Karjalan 14 eri reserviupseeriyhdistykseen, kun täytät jäsenehdot. Liittymisen myötä pääset mukaan toimintaan ja saat jäsenetuja.

Liity jäseneksi Reserviupseeriyhdistykseen

Jäseneksi Reserviläis- yhdistykseen

Voit hakea jäseneksi mihin tahansa Pohjois-Karjalan 17 eri reserviläisyhdistyksestä, jos täytät jäsenehdot. Suurin osa yhdistyksistä on avoimia kaikille. Liittymällä pääset mukaan toimintaan ja saat monenlaisia etuja.

Liity jäseneksi reserviläisyhdistykseen

Materiaalipankki

Piirien yhteisestä materiaalipankista löytyy hyödyllisiä työkaluja, lomakkeita ja muita materiaalia yhdistyksille.

Materiaalipankki

Karjalan Poikien Kilta

Karjalan Poikien Kilta ry on Pohjois-Karjalaisten maanpuolustusjärjestöjen yhteinen kattojärjestö. Tutustu Killan toimintaan täältä!

Karjalan Poikien Kilta

Vihma

Pohjois-Savon Reservipiirien kotisivu Vihma

Vihma