Puolustus on yhteinen asiamme

Liity jäseneksi reserviläisyhdistykseen

Reserviläispiirin jäsenet kuuluvat paikallisiin yhdistyksiin, joiden jäsenyysehdot vaihtelevat. Valitse sinulle sopiva paikkakuntasi sekä se jäsenyysehto, jonka vähintään täytät. Lomake esivalitsee tältä pohjalta sinulle mahdolliset yhdistykset. Valitse niistä haluamasi.

Asianomainen yhdistys käsittelee jäsenhakemuksesi ensi tilassa. Vasta sen jälkeen saat jäsenmaksulaskun. 

Yhdistysten jäsenyysehdot

Aliupseeri = yhdistyksen jäseneksi voidaan hyväksyä vain aliupseerin arvon omaava henkilö 

Asepalvelus suoritettu = yhdistyksen jäseneksi voidaan hyväksyä varusmiespalveluksen tai naisten vapaaehtoisen asepalveluksen suorittanut henkilö eli reserviläinen

Reserviläinen = asepalveluksen suorittanut henkilö. Reserviyhdistykseen kuuluminen ei tee siviilistä reserviläistä

Täysi-ikäinen Suomen kansalainen = yhdistyksen jäseneksi voidaan hyväksyä täysi-ikäinen Suomen kansalainen

Vain naiset = yhdistyksen jäseneksi voidaan hyväksyä vain naispuolinen henkilö

Valitse itsellesi yhdistys, jonka jäsenyydenehdot vähintään täytät. Asianomainen yhdistys käsittelee jäsenhakemuksesi ensi tilassa.

Monille yhdistysten jäsenille tärkein jäsenetu on mahdollisuus osallistua liiton ja sen yhdistysten sekä piirien järjestämään toimintaan. Tehtyjen jäsentutkimusten mukaan jäsenet pitävät tärkeänä myös kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvää Reserviläinen-lehteä sekä oman maakunnan asioista kertovat piirilehteä. Molemmat lehdet sisältyvät vuotuiseen jäsenmaksuun.

Lisäksi jäsenyys antaa myös muita jäsenetuja ja -alennuksia. Jäsen on oikeutettu mm. alennuksiin Pohjola Yhtiön vakuutuksista, S-ryhmän hotelleista, Suomen Sotilas -lehden tilausmaksuista sekä ST1-yhtiön asemilta. Ampujille on tarjolla edullinen mutta silti kattavan vakuutusturvan antava ampuma- ja senioriturva.

Reserviläisliiton erilaisia jäsentuotteita voit ostaa suoraan verkkokaupasta. Reserviläisliiton kaikki jäsenedut jäsenilleen löytyy TÄSTÄ

Tiedostot