Ilomantsin reserviupseerikerho ry

Ilomantsin reserviupseerikerho

Ilomantsin Reserviupseerikerho ry Reserviupseeriliittoon ja Pohjois-Karjalan Reservinupseeripiiriin kuuluva  maanpuolustus- järjestö. Toimintoihimme kuuluu ammunta ruutiaseilla ja ilma-ja ekoaseilla, lisäksi hankimme varoja talkoilemalla, sotahistoria ja veteraani perinne on meille tärkeitä jo sijainnistamme johtuen.

Yhdistyksemme varsinaisiksi jäseniksi voivat hakea kaikki täysi-ikäiset Suomen kansalaiset, jotka ovat reserviupseerikurssin varusmiesaikanaan suorittaneet. Tervetuloa vapaaehtoiseen maanpuolustustyöhön.

Ilomantsin Reserviupseerikerho ry :

Yhdistys on perustettu v.1953 olemme toiminee siis jo 67v

Jäsenmääärä: 29

Jäsenyysehdot: Reservinupseeri

Jäsenmaksu: 39,50 euroa,  (2017)

TOIMINTA

Nykyään kerhossamme on 29 jäsentä. Olemme yhdistäneet toimintamme Ilomantsin Reserviläisten kanssa. Meillä on yhteiset kokoukset, toiminnot ja rahat. Yhdistykset kuitenkin on itsenäisiä.

Nykyään toimintamme koostuu varaihankinnasta johon kuuluu kesäisin Ilomantsi sotahistoriallisten kohteiden kunnossapito.

Lisäksi esittelemme turisteille Rajakenraalin majaa Parppeinvaaralla . Sitten on vuokrattu Eko-ase pakettiamme eri toimijoille, josta myös kertyy varoja.

Nyt vuodenvaihteessa juuri päivitimme Eko-ase järjestelmämme. Ostettiin siihen hirvirata ja lisäksi pistoolipaketti. Pistooli paketti on Glok-mallinen ase punapistetähtäimellä.

Ruutiaseilla olemme ampuneet kesäaikaan, kevätkokouksessa on yleensä sovittu ensimmäisestä ampumatapahtumasta.

Nyt kun Suomi täyttää 100v se näkyy myös toiminnassamme. Kunniavartiot hoidetaan kuten ennenkin Kaatuneitten muistopäivänä, Itsenäisyyspäivänä ja Jouluna.

Eli toimintaa riittää ja toivon että lähdette rohkeasti mukaa.

YHTEYSTIEDOT:

Jorma Maksimainen, puheenjohtaja

Sissipolku 1F as 3

82900 Ilomantsi

jormamaks @ meili.fi

puh..050462 8720

 

LIITY JÄSENEKSI ILOMANTSIN RESERVIUPSEERIKERHOON

 

Tiedostot