Polvijärven Reserviläiset ry

Polvijärven Reserviläiset

Polvijärven Reserviläiset on Reserviläisliittoon ja Pohjois-Karjalan Reserviläispiiriin kuuluva avoin maanpuolustusjärjestö. Vuotuiset kunniavartio- ja seppeleenlaskutoiminnot ovat osa maanpuolustushenkeä kohottavaa toimintaa. Pohjois-Karjalassa järjestettäviin ammuntakisoihin olemme osallistuneet aktiivisesti, samoin ilma-ase- ja ekoaseammuntoihin sekä MPK:n toimintaan.

Perustiedot:

Perustettu: 27.5.1960
Jäsenmäärä: 60
Jäsenmaksu: 39 € (2024)

Puheenjohtaja Jukka Veikkolainen
jukka_veikkolainen@hotmail.com

Sihteeri Tommi Hopponen
puh. 050 300 1151
tommi.hopponen@polvijarvi.fi

Jäsenehdot:

Polvijärven Reserviläiset ry:n jäseneksi voivat hakea kaikki täysi-ikäiset Suomen kansalaiset.

 

Toiminta:

Kokoonnumme kaksi kertaa vuodessa, minkä lisäksi järjestämme talkoita ja muuta yhteisöllistä toimintaa. Perinnepuolella osallistumme kunniavartioihin lippulinnoineen, autamme arkun kannossa, etc. Jäseniemme keskuudessa käsiaseharrastus on aika suosittua, ja toki myös ampumakilpailut. Myös kivääriammuntaa on jonkun verran. Yhdityksellä muutama ase joita saa käyttää, patruunoita ostetaan yhdistyksen piikkiin. Toiminnassa tarvittavat vaatteet ja varusteet jokainen jäsen hankkii itse.

Toimimme reserviläisliiton painopistealueiden mukaisesti teemoina johtamiskoulutus, yhteistoiminta ja edunvalvonta, järjestötoiminta, tiedotus, tunne kuntosi - tiedä kenttäkelpoisuutesi ja veteraaneja ei jätetä. Monet jäsenistöstämme osallistuvat aktiivisesti MPK-toimintaan ja ovat mukana Pohjois-Karjalan Reserviläispiirin toiminnassa. Vuotuiset kunniavartio- ja seppeleenlaskutoiminnot ovat osa maanpuolustushenkeä kohottavaa toimintaa. Pohjois-Karjalassa järjestettäviin ammunta-kisoihin olemme osallistuneet aktiivisesti, samoin ilma-ase- ja ekoaseammuntoihin.

 

Seuraa yhdistyksen toimintaa:

Kotisivut: http://polvijarven-reservilaiset.reservilaisliitto.fi
Facebook: http://www.facebook.com/polvijarvenreservinaliupseerit

Tiedostot