Liperin reserviupseerit ry

liperin reserviupseerit

Liperin Reserviupseerit - faktaa:

PKALTSTO:n Vuoden Maanpuolustusteko Pohjois-Karjalassa 2016, Paloaukean Talvijotos

Pohjois-Karjalan Reserviupseeripiirin vuoden reserviupseeriyhdistys 2020.

Jäsenmääärä: 51

Jäsenyysehdot: 18-vuotias Suomen kansalainen, reserviupeerikoulun suorittanut reservin upseeri

Jäsenmaksu: 49,00 euroa (2021)

Erityisen hyvää yhteistyötä Liperin reserviläisjärjestöissä

Liperin Reserviupseerit ja Reserviläiset ovat pitkään tehneet hyvää yhteistyötä. Viime vuosina yhteistyötä on lisätty entisestään ja nykyään toiminta tapahtuu YT-hengessä sääntömääräisistä kokouksista lähtien, halki vuoden. Toimintasuunnitelman teko on tärkeä osa tulevaa toimintavuotta, jossa sovitaan vetovastuu kussakin tapahtumassa, talkoot ja toiminta tapahtuu kuitenkin yhteistuumin ja ennen kaikkea hyvässä hengessä.

Koska jäseniä Liperin yhdistyksissä on yhteensä yli 200 henkeä, saamme useimmiten toimintaan tapahtumasta riippumatta hyvin osallistujia ja eri alojen osaajia löytyy hyvällä todennäköisyydellä. Jäsenmäärämme on viime vuosina kasvaneet, erityisesti reserviläisten.

Pidämme yhteistyötä tärkeänä toisten Pohjois-Karjalan reserviläis- ja reserviupseeriyhdistysten kanssa. Ammuntakilpailuja pidetään erityisesti outokumpulaisten, polvijärveläisten, kontiolahtelaisten, rääkkyläläisten ja joensuulaisten kanssa. Reserviläisammunta ja Sovellettu reserviläisammunta SRA, ovat merkittävä osa toimintaamme ja meillä onkin siihen hyvät tilat Roukalahden ampumaradalla, erityisesti pistooliradan suhteen. Kuluneena kesänä radalla tehtiin yhdessä Liperin riistanhoitoyhdistyksen kanssa maansiirtotöitä ja sähköistyksen parantamiseksi merkittävä satsaus.

Vuonna 2019 Liperin reserviläisjärjestöt viettivät 60 v. juhlavuotta. Juhlavuoden kunniaksi julkaistiin 30.11.2019 "Paloaukean Perilliset" kirja, joka kertoo liperiläisen reserviläistoiminnan historiasta aina yhdistyksen perustamisesta tähän päivään saakka. Kirjassa on yli 270 sivua, ja se on kaikkille jäsenillemme ilmainen, muille tarjoamme mahdollisuuden ostaa kirjan omakustannehintaan 20,00 euroa, ota yhteys puheenjohtajaan.

 

Yhteystiedot:

Pertti Nylund, puheenjohtaja

pertti.nylund @ me.com

puh. 040 069 2319

 

Mika Tukiainen, sihteeri

mika.tukiainen @ gmail.com

puh. 040 719 6190

 

Antti Pietarinen, varapuheenjohtaja

Jussi Hirvonen, hallituksen jäsen

Alpo Huotari, hallituksen jäsen

Mauri Nissinen, hallituksen jäsen

Eero Hotanen, hallituksen jäsen

 

LIITY LIPERIN RESERVIUPSEEREIHIN

 

 

Tiedostot