SUUNNISTUSKOULUTUS JA JUKOLAN VIESTI INFO

SUUNNISTUSKOULUTUS JA JUKOLAN VIESTI INFO


Tapahtuman ajankohta
Tapahtuman sijainti Nepenmäen koulu, Kärpänkatu 7 Joensuu / Nepenmäen koulu

Taustaa Jukolasta: 
Tämän vuoden Jukola pidetään Sk Kangasalan järjestämänä 15.–16.6.2019, nimeltään Kangasala Jukola. Jukolan viesti koostuu 7 eripituisesta osuudesta, osuuksien pituudet vaihtelevat 7,3 ja 13,2 km välillä. Yösuunnistusta on kolmella osuudella, osuudet 1.-3. Jukolassa on lähes 20 000 suunnistajaa. Joukkueita on koottu urheiluseuroista, työ- tai kaveriporukoista. Kaikentasoisia suunnistajia on tapahtumassa mukana. 

Suunnistuskoulutus – Haaste Jukola:

Aloituskokous ja samalla info- ja ensimmäinen koulutustilaisuus pidetään
maanantaina 11.2.2019 klo 18:00 Nepenmäen koulu, Kärpänkatu 7 Joensuu. Asioita on jonkin verran, joten pari tuntinen menee varmaankin helposti.

Olen tehnyt Niinivaaran alueelle pienen sprittiradan, jos halukkuutta löytyy niin se voidaan kiertää kokouksen päätteeksi. Ottakaa mukaan otsalamppu ja kompassi, jos kenellä niitä on. Ilmankin lamppua ja kompassia myös pärjää, joten ne eivät ole välttämättömiä. Sään mukaiset ulkoiluvaatteet.

Ilmoittautumiset infoon viikon 6 loppuun (10.2.2019) mennessä Juhanille, tiedot tuossa alla.

Eli todellinen Haaste Sinulle, tule mukaan suunnistuskoulutukseen ja kun intoa riittää niin tiedä vaikka olisit kesäkuussa Kangasala Jukolassa mukana, reserviläishenkisessä suunnistusjoukkueessa.

Info- ja koulutustilaisuudessa annetaan osallistujille tarkemmin tietoa koulutuksesta, aikataulusta ja sitten siitä Jukolan kulusta, välineistä ym. valmistautumisesta. 

Ilmoittautumiset ja lisätietoja Jukolasta antaa:
Juhani Simonen
0400-978909
simonenjuhani@gmail.com