Karjalan Pojat materiaalipankki

Materiaalipankki

Karjalan Pojat materiaalipankista löydät valmiit ja käytettävät ilmoitussopimuspohjat sekä valmiit ilmoitusmallit todellisen kokoisena. Vuonna 2020 ilmestyy vielä sanomalehti Karjalaisen liitteenä joulukuussa suurjakelussa oleva erikoislehti (painomäärä noin 38.000 kpl).

 

Valmiit ilmoitukset voi laittaa suoraan päätoimittajalle:

sähköpostilla: jukkasakari.ignatius @ gmail.com (poista välilyönnit @ merkin ympäriltä)

tai kirjeellä osoitteeseen:

Jukka Ignatius

Väinöntie 1

82600 TOHMAJÄRVI

Lisätietoja Jukalta puhelimitse 040 833 8342

Ohjeistus vuoden 2020 ilmoitusmyyntiin:

Mainoshinnat ja mainosten koot ovat entiset. Hieman uudistunut sopimuslomake on alla, jonka pyydän teitä täyttämään mainostajan tiedoilla sekä allekirjoituksilla ja sen jälkeen palauttamaan suoraan piiritoimistoon skannattuna sähköpostilla (toimisto.pkres@gmail.com) tai kirjeenä (Keskuskatu 50 a, 81100 Kontiolahti). Nyt jokainen 100€:n tikkuaskimainoskin on meille arvokas, isommista puhumattakaan. Piirin ja laskutuksen kannalta olisi hyvä, että saisimme teiltä sopimukset yhdessä lähetyksessä heti kun olette kaikki sopimukset tehneet - nyt muutoksena aiempaan tietoon, teemme 6.12 suurjakelun joka on Karjalaisen liitteenä, sen takia ilmoitusaineistot 15.11. mennessä. Jos laskutus tapahtuu verkkolaskuna, pyytäkää laittamaan laskutusohje/tiedot oheiseen sopimukseen tai sen liitteeksi. Älkää siis lähettäkö mainossopimuksia Jukka Ignatiukselle, hänelle vain mainokset. 

Sopimukseen sisältyy siis mainos suurjakelu lehteen 6.12 sekä mainos karjalanpojat.fi bannerissa.

Mainokset tulee olla lehden päätoimittajalle Jukka Ignatiuksella (jukkasakari.ignatius@gmail.com) suurjakeluun 15.11.2020. Ellei yritys/vast halua muuttaa mainosta, niin käytämme viime vuoden versiota.

Etukäteen suuresti kiittäen!

Oikein hyvää ja aurinkoista kevättä ja kesää!

Yst terveisin Jouni Mattila, piirien toiminnanjohtaja

Karjalan Pojat -lehden toimituskunnan jäsen

Tiedostot