Kuva tulossa
15.03.2023

Karhujotos 2023 tulokset


Reserviläisurheiluliiton 39. valtakunnallinen talvijotos järjestettiin Ilomantsissa 10.-12.3.2023. Kilpailuun osallistui kaikkiaan 38 jotostelijaa, muodostaen 13 partiota. Jotosreitin pituus oli yhteensä 40 km, jonka varrelle mahtui 20 pakollista rastia sekä kolme lisärastia. Rastit mittasivat yleisiä sotilastietoja ja -taitoja, suunnistusta ja kartanlukua, ensiapu- ja pelastustaitoja, erävaellustaitoja sekä luonto- ja yleistietoa. Niin jotostelijoiden kuin toimitsijoidenkin joukossa oli ensikertalaisia sekä kokeneita konkareita. Kaiken kaikkiaan jotos oli onnistunut kokonaisuus ja saatu palaute oli myönteistä. Kiitosta tuli erityisesti hyvästä reittisuunnittelusta ja upeasta maastosta, mielenkiintoisista ja sopivan haastavista rasteista sekä onnistuneesta viestinnästä niin ennen jotosta kuin itse tapahtuman aikana. Jotoksen aikana oli tarjolla myös oheisohjelmaa yleisölle, kuten Ruhkarannan yleisörasti sekä Pohjois-Karjalan asehistoriallisen killan järjestämä mielenkiintoinen näyttely teemalla "Talvi- ja jatkosota Ilomantsissa".

Tuhannet kiitokset kaikille kilpailijoille, toimitsijoille sekä yhteistyökumppaneille! Erityiskiitos Ilomantsin kunnalle loistavien jotospuitteiden mahdollistamisesta.

Kilpailun tulokset löytyvät oheisesta liitteestä. Varsinainen kisareportaasi on luettavissa kesäkuun alussa ilmestyvästä Karjalan Pojat -lehdestä. Sitä odotellessa pääset palaamaan viikonlopun kisatunnelmiin Karhujotoksen virallisten somekanavien kautta:

  • Facebook: Karhujotos 2023
  • Instagram: @karhujotos2023

 

 

Kuva: Milja Muikku

Liitteet