08.12.2020

#ETÄTULET-TAPAHTUMA POHJOIS-KARJALASSA


POHJOIS-KARJALAN RESERVIUPSEERIPIIRI RY JA POHJOIS-KARJALAN RESERVILÄISPIIRI RY


Kutsuvat Teidät mukaan #ETÄTULET -tapahtumaan 7. – 20.12.2020.


”Joulutulien perimmäinen tarkoitus on koota jäsenet perheineen, yhteistyökumppanit ja lähialueen asukkaat jouluiseen nuotiohetkeen.”


Perinteistä Joulutulet-tapahtumaa ei voida tänä vuonna järjestää pahentuneen koronatilanteen vuoksi. Sen sijaan, kannustamme yhdistystemme jäseniä kokoontumaan oman perheen kesken joulun odotukseen, sytyttämään tulen ja hiljentymään sen äärellä. Voitte sytyttää nuotion, kynttilän tai ulkotulen sekä paistaa makkaraa, syödä pipareita, laulaa joululauluja tai mitä vain mikä perheellenne sopii. Tärkeintä on lämmin yhdessäolo koronaturvallisesti oman perheen kesken.


Joulutulia on tarkoitus viettää #etätulet -tapahtumana
torstaina 17.12,
mutta voitte osallistua myös muina päivinä
7. – 20.12.2020 välisenä aikana.


Halutessanne voitte ottaa kuvia omasta #etätulet-hetkestänne ja jakaa ne omissa sosiaalisen median kanavissanne. Voitte liittää mukaan myös joulutervehdyksen.

Voitte käyttää julkaisussa merkintöjä #etätulet, #karjalanpojat sekä @karjalanpojat, jolloin lähettämiänne kuvia voidaan julkaista myös Karjalan Poikien kotisivuilla sekä Facebook- ja Instagram-tileillä.

Muistattehan, että jos kuvassa näkyy henkilöiden kasvoja, on jokaiselta kuvassa näkyvältä kysyttävä lupa kuvan julkaisemiseen.


Kiitos osallistumisesta ja hyvää joulunodotusta kaikille jäsenille!

Liitteet