Kuva tulossa
03.06.2024

Uudistunut karjalanpojat.fi -sivusto avautuu

Pohjois-Karjalan Maanpuolustuksentuki PKMT ry:n ylläpitämä karjalanpojat.fi -sivusto päivittyy vaiheittain uuteen versioon kesäkuun 2024 aikana.

PKMT vastaa Pohjois-Karjalan Reservipiirien tiedoitustoiminnasta ylläpitämällä karjalanpojat.fi -sivustoa ja julkaisemalla Karjalan Pojat -lehteä.

4.6.2024 PKMT ottaa käyttöön uuden karjalanpojat.fi -verkkosivuston ensimmäisen vaiheen, joka kattaa etusivun päätoiminnot ja yhdistysten omat sivut. Uuden verkkosivun rakentaminen ja päivitystyö jatkuu vielä koko kesäkuun ajan, kattaen myöhemmin myös toimikuntien ja piirien sivut, materiaalipankit, lehtien arkistot ja muut.

Vanhoihin sivuihin verrattuna sisältö tulee olemaan hyvin pitkälti samaa kuin vanhoilla sivuilla, mutta tiedon ja sisällön löydettävyys ja luettavuus merkittävästi paranee. Lisäksi uusi alusta mahdollistaa uudenlaisia teknisiä ja visuaalisia toteutuksia ja paremman hakukonenäkyvyyden.

Jatkossa reservipiirien yhdistykset voivat päivittää sivujaan omien tunnustustensa kautta. Vanhat tunnukset eivät käy suoraan uusille sivuille, ja ennen päivitysoikeuksien jakamista tulee osallistua verkkosivujen ylläpitokoulutukseen, jonka PKMT järjestää. Koulutuksista ilmoitetaan erikseen yhdistysten johdolle.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan uuteen sivustoon!