naistoimikunta

Naistoimikunta

Pohjois-Karjalan reserviläispiirien joukkoon on huhtikuussa 2017 perustettu naisten toiminnan kehittämiseksi oma naistoimikunta. Toiminnan pääpiirteiksi on linjattu nuorten, naisten, kansainvälisistä tehtävistä palaavien ja varusmiespalvelusta käymättömien maanpuolustustoimintaan ohjaavan rekrytoinnin suunnittelu ja osin toteuttaminen. Toimintaa tuetaan ja järjestetään koko piirin alueella ja mukaan ovat tervetulleita kaikki maanpuolustuksesta kiinnostuneet naiset.

Naiset maanpuolustuksen keskiössä

Naistoimikunta on vuonna 2017 perustettu, ensimmäinen pelkästään naisten toimintaan keskittyvä toimikunta Pohjois-Karjalan alueella. Savon puolella vierailemme omien jäsentemme kautta ja pyrimme laajentamaan toimintaa myös Savo-Karjalan alueella. 

Toimikunta on aktiivinen ja alati kasvava joukko sekä palveluksen suorittaneita tai muuten maanpuolustuksesta kiinnostuneita naisia. Toiminta koostuu erilaisista liikunnan aktiviteeteistä, koulutuksista, MPK:n toiminnasta sekä muusta, minkä koemme että lisää ja ylläpitää naisten osaamista sekä taitoja maanpuolustuksemme.    

Toimikunta on hyvin aktiivinen monella saralla. Osallistumme kotiutuneiden infoihin sekä erilaisiin rekrytilaisuuksiin yhteistyössä Puolustusvoimien kanssa. Teemme tiivistä yhteistyötä MPK:n koulutusorganisaation, sekä muiden yhteistyötahojen kanssa. Itse pidämme tärkeimpinä painopistealueina rekrytointintia, ammunta, kenttäkelpoisuus sekä liikunta-asioita.   

Vuosittain pyrimme järjestämään jonkin isomman tapahtuman, joko yhteistyössä Puolustusvoimien, aluetoimiston tai MPK:n kanssa. Olemme vahvasti mukana myös maakunnan eri yhdistysten tapahtumissa mahdollisuuksien mukaan.

Erilaiset vastuualueet ovat jakautuneet kunkin henkilökohtaisten vahvuusalueiden mukaan ja joukkomme on varsin osaavaa monella osa-alueella! 

Toimintamme keskeisenä tavoitteena on saada naisten ääni ja toiminta mukaan maanpuolustuksen keskiöön, tukemaan sitä työtä, jota on tehty jo 100 vuoden ajan. Meille naisille on myös erityisen tärkeää puolustaa maatamme ja saada sekä kehittää niitä valmiuksia, joita siihen vaaditaan.

Kiinnostuitko aktiivisesta toiminnasta? Ota rohkeasti yhteyttä!

Yhteystiedot:

Toimikunnan puheenjohtaja

Milja Muikku

milja.muikku@live.com

puh. +358 40 054 8788

 

Sihteeri

Katja Antrela

katjaantrela@hotmail.com

puh. +358 40 516 5749

Tiedostot