naistoimikunta

Naistoimikunta

Pohjois-Karjalan reserviläispiirien joukkoon on huhtikuussa 2017 perustettu naisten toiminnan kehittämiseksi toimikunta. Toiminnan pääpiirteiksi on linjattu nuorten, naisten, kansainvälisistä tehtävistä palaavien ja varusmiespalvelusta käymättömien maanpuolustustoimintaan ohjaavan rekrytoinnin suunnittelu ja osin toteuttaminen. Lisäksi kehitetään naisille suunnattua toimintaa koko piirin alueella.

Hyvällä sykkeellä

Naistoimikunta on lähtenyt varsin vauhdikkaasti ja hyvällä sykkeellä liikkeelle. Olemme osallistuneet kotiutuneiden infoihin, järjestäneet rekrytointitilaisuuksia sekä olleet mukana mm. Puolustusvoimien Suomi 100 –juhlakiertueella sekä Joensuun joulun avauksessa.  Erilaiset vastuualueet ovat jakautuneet kunkin henkilökohtaisten vahvuusalueiden mukaan ja joukkomme on varsin osaavaa monella osa-alueella! Tällä hetkellä pääpainopisteinä ovat rekrytointi, ammunta sekä kenttäkelpoisuus/ liikunta-asiat. Ensimmäisen toimintavuoden tavoite onkin ollut toiminnan käynnistäminen, hyvän ja aktiivisen porukan kerääminen ja toiminnan kehittämisen ideointi. Nämä tavoitteet on saavutettu hyvin ja mukana onkin jo toistakymmentä aktiivista sekä idearikasta naista! 

Toimintamme tavoitteena onkin saada naisten ääni ja toiminta mukaan maanpuolustuksen keskiöön, tukemaan sitä työtä, jota on tehty jo liki 100 vuoden ajan. Meille naisille on myös erityisen tärkeää puolustaa maatamme ja saada sekä kehittää niitä valmiuksia, joita siihen vaaditaan. Toimikuntamme järjestää ”Nainen sodassa ja reserviläisenä” -seminaarin Joensuussa kevään 2018 aikana. Seminaari järjestetään Puolustusvoimat ja Sotilaskotityö 100 vuotta -teemaan liittyen.

Toivotamme toimikunnan puolesta hyvää 100 –vuotispäivää Itsenäiselle Suomelle!

Yhteystiedot:

Katja Antrela

katjaantrela @ hotmail.com

puh. 040-516 5749

 

Anni Pitko

anni.pitko @ gmail.com

puh. 050-320 3559

Tiedostot