naistoimikunta

Naistoimikunta

Pohjois-Karjalan reserviupseeri- ja reserviläispiirien osana toimivan naistoimikunnan päätehtäviä ovat erityisesti nuorten ja naisten maanpuolustuksellisen toiminnan ohjaaminen sekä naisille suunnatun toiminnan kehittäminen ja koordinointi maakunnan reservipiirien alueella. Toimintaa tuetaan ja järjestetään koko piirin alueella ja mukaan ovat tervetulleita kaikki maanpuolustuksesta kiinnostuneet naiset.

Naiset mukana merkityksellisessä maanpuolustuksessa

Naistoimikunnasta löydät yhteistä tekemistä, samanhenkisiä ihmisiä sekä monipuolisesti tietoa ja taitoa vapaaehtoisesta maanpuolustuksesta!

Naistoimikunta on vuonna 2017 perustettu, ensimmäinen pelkästään naisten toimintaan keskittyvä toimikunta Pohjois-Karjalan Reserviupseeri- ja Reserviläispiirien alueella.

Toimikuntamme koostuu aktiivisista vapaaehtoisesta maanpuolustuksesta ja reserviläistoiminnasta kiinnostuneista naisista. Voit olla suorittanut naisten vapaaehtoisen asepalveluksen tai olet muuten vain kiinnostunut aiheesta ja valmis oppimaan uutta!

Toimintamme ydin on eri paikallisyhdistysten toiminnassa, kuten erilaisissa liikunnallisissa aktiviteeteissa, koulutuksissa ja ammunnassa, minkä lisäksi kannustamme jäseniämme mukaan MPK:n kursseille sekä
muuhun yksilön osaamista ja maanpuolustustahtoa ylläpitävään toimintaan. Naistoimikunnan omina tapahtumina järjestetään mm. liikuntatuokioita ja ryhmäytymistä.

Toimintaamme ovat tervetulleita kaikki yli 18-vuotiaat naiset, jotka kuuluvat johonkin Pohjois-Karjalan Reserviupseeri- tai Reserviläisyhdistykseen.

Toiminnassamme pääset mukaan mm.

  • Urheiluun, kuten suunnistamaan, vaeltamaan ja marssimaan
  • Esittelemään toimintaa messuilla ja tapahtumissa
  • Vaikuttamaan kokouksissa ja palavereissa
  • Kouluttautumaan monipuolisesti

 

Tärkein osa käytännön tekemisestä painottuu paikallisyhdistysten monipuoliseen toimintaan. Lähde rohkeasti tutustumaan paikallisyhdistyksen toimintaan ja muihin jäseniin!

Naistoimikunnan toimintaan, vapaaehtoiseen maanpuolustukseen ja arjen reserviläisyyteen pääset tutustumaan seuraamalla Naistoimikuntaa Instagramissa @pknaistoimikunta

Naistoimikunnalla ei siten ole omia jäseniä, vaan toimintaan pääsee mukaan oman paikallisyhdistyksen jäsenyyden kautta. Viestimme pääosin sähköpostin ja WhatsApp-ryhmän kautta.

Kiinnostuitko naistoimikunnasta? Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Yhteystiedot:

Toimikunnan puheenjohtaja
Milja Muikku
milja.muikku@live.com
puh. 0400 548 788

TERVETULOA MUKAAN!