Joensuun reserviupseerit ry

EMME ANNA TULEN SAMMUA!

Monipuolista toimintaa

Johtaja- ja kouluttajakoulutusta

Ammuntaa

Liikuntaa

Kunniavelkaa unohtamatta!

Joensuun Reserviupseerit ry on vireä ja aktiivinen reserviupseerikerho. Yhdistys on harjoittanut vapaaehtoista maanpuolustustyötä vuodesta 1933 asti ja jäseniä meillä on nykyisin lähes 300. Yhdistyksen tarkoituksena on reserviupseerien sotilaallisten johtamisvalmiuksien, tietojen ja taitojen ylläpito sekä reserviläishenkisen toiminnan järjestäminen.

Yhdistys on jäseniään varten ja toimintaamme kehitetään yhdessä jäsenten kanssa. Tämän päivän toimintamme käsittää erityisesti kenttäkelpoisuutta ylläpitävää toimintaa, kuten Maanpuolustuskoulutus (MPK) ry:lle toteutettavat marssikurssit ja jäsenistölle järjestettävät ampumatapahtumat. Maanpuolustus aatetta ylläpitävät esitelmätilaisuudet ja mm. sankarihaudoilla eri tapahtumissa tapahtuva perinnetyö ovat myös tärkeässä osassa toimintaamme.

Yhdistyksemme ja jäsenistömme aktiivinen toiminta on palkittu niin Pohjois-Karjalan reserviupseeripiirin, kuin Suomen Reserviupseeriliiton toimesta useaan otteeseen.
 

Joensuun Reserviupseerit ry lyhyesti:

Jäsenmäärä: 286
Jäsenyysehdot: Reservinupseeri
Jäsenmaksu: 47,50 euroa (2024)
Lisätietoa toiminnastamme ja ajankohtaisista tapahtumista löydät yhdistyksemme Facebook sivuilta: Joensuun Reserviupseerit tai www.rul.fi/joensuu
Jäsenedut
 

Puheenjohtaja 
Janne Vara
joensuun.reserviupseerit@gmail.com                                                                                  

Sihteeri
Ossi Laakkonen
joensuun.reserviupseerit@gmail.com

 

LIITY JOENSUUN RESERVIUPSEEREIHIN

FACEBOOK SIVUILLE