Joensuun reserviupseerit ry

Joensuun Reserviupseerit - ÄLKÄÄ ANTAKO TULEN SAMMUA!

Joensuun Reserviupseerit ry on vireä ja aktiivinen reserviupseerikerho. Yhdistys on harjoittanut vapaaehtoista maanpuolustustyötä vuodesta 1933 asti ja jäseniä meillä on nykyisin noin 300. Yhdistyksen tarkoituksena on reserviupseerien sotilaallisten johtamisvalmiuksien, tietojen ja taitojen ylläpito sekä reserviläishenkisen toiminnan järjestäminen.

Yhdistys on jäseniään varten ja toimintaamme kehitetään yhdessä jäsenten kanssa. Tämän päivän toimintamme käsittää erityisesti kenttäkelpoisuutta ylläpitävää toimintaa, kuten Maanpuolustuskoulutus (MPK) ry:lle toteutettavat marssikurssit ja jäsenistölle järjestettävät ampumatapahtumat. Maanpuolustus aatetta ylläpitävät esitelmätilaisuudet ja mm. sankarihaudoilla eri tapahtumissa tapahtuva perinnetyö ovat myös tärkeässä osassa toimintaamme.

Yhdistyksemme ja jäsenistömme aktiivinen toiminta on palkittu niin Pohjois-Karjalan reserviupseeripiirin, kuin Suomen Reserviupseeriliiton toimesta useaan otteeseen. Lisätietoa toiminnastamme ja ajankohtaisista tapahtumista löydät yhdistyksemme Facebook sivuilta: Joensuun Reserviupseerit tai www.rul.fi/joensuu

Jäsenmaksu: 43,00€ (2019) Jäsenedut

Puheenjohtaja                                                                                                                          

Harri Kontiainen

puh. 050 553 0408                                                                                                                            

harri.kontiainen@elisanet.fi                                                                                         

 

Sihteeri

Aki Hankilanoja

puh. 050 328 5727

joensuun.reserviupseerit@gmail.com

 

LIITY JOENSUUN RESERVIUPSEEREIHIN

FACEBOOK SIVUILLE