Rääkkylän reserviläiset ry

RÄÄKKYLÄN RESERVILÄISET – VAPAAEHTOISTA MAANPUOLUSTUSTOIMINTAA JO VUODESTA 1957

Rääkkylän reserviläiset ry on Reserviläisliittoon ja Pohjois-Karjalan Reserviläispiiriin kuuluva avoin maanpuolustusjärjestö. Yleisimpiä toimintamuotojamme ovat ammunta, perinnetoiminta sekä maanpuolustustahdon ylläpitämiseen tähtäävä työ. Ammunnassa erikoistumme Reserviläisurheiluliiton perinneammuntalajeihin, mutta olemme aktiivisia myös muissa ampumatoiminnan muodoissa.

Yhdistyksemme jäseniksi voivat hakea kaikki täysi-ikäiset Suomen kansalaiset, jotka ovat kiinnostuneet osallistumaan vapaaehtoiseen maanpuolustustyöhön. Tarjoamme erityisesti mahdollisuuksia osallistua monipuoliseen ampumatoimintaamme.

RÄÄKKYLÄN RESERVILÄISET - PERUSTIETOJA:

Yhdistys vietti vuonna 2017 jo 60-vuotisjuhliaan

Jäsenmäärä: 38

Jäsenyysehdot: 18-vuotias Suomen kansalainen

Jäsenmaksu: 50,00 euroa (2023)

Toiminta:

Järjestämme ampumaharjoituksia ja -kilpailuja monipuolisesti Kuismin ampumaradalla Rääkkylässä sekä eri puolilla maakuntaa. Edustusjoukkueemme ampujat osallistuvat lähes kaikkiin kilpailukauden kilpailuihin Pohjois-Karjalan Reserviläispiirin alueella. Olemme myös aktiivisia kansallisen tason kilpailuiden kävijöitä.

Pidämme myös yllä perinnetoimintaa ja järjestämme vapaaehtoista maanpuolustusta tukevia tilaisuuksia.

Etsimme jatkuvasti uusia innokkaita jäseniä osallistumaan vireään toimintaamme. Rääkkyläläisyys ei ole jäsenyyden peruste vaan kaikki toiminnastamme kiinnostuneet Suomen kansalaiset ovat tervetulleita liittymään joukkoomme.

Yhteystiedot:

raakkylan.reservilaiset @ outlook.com

Pasi Multanen, puheenjohtaja

pasimultane(at)gmail.com

puh. 0505906470

Aarne Sinisalo, sihteeri

aarne.sinisalo(at)gmail.com

puh. 044-3573544

Liity Rääkkylän reserviläisiin

Tiedostot