Ajankohtaista

01.01.2024

Toimintavuosi 2024

Hyvää kuluvaa vuotta 2024! 

Vuosi on vaihtunut ja tammikuu on perinteisesti valtaosassa yhdistyksiä järjestäytymiskokousten aikaa. Karjalanpojat.fi sivustolta löytyy omat sivut kaikkille maakunnan reservijärjestöille, niin Pohjois-Karjalan Reserviupseeripiiri ry:n kuin Pohjois-Karjalan Reserviläispiiri ry:n jäsenjärjestöille. Järjestöjen sivustoja täydennetään ja päivitetään, sitä mukaan kun yhdistykset ovat järjestäytyneet ja ilmoittaneet mm. uusista yhteyshenkilöistään. 

Sivuston tapahtuma kalenteri näyttää vielä myös hieman tyhjältä, mutta se täydentyy myös sitä mukaa kun saamme tietoa tulevan vuoden tapahtumista. Viimeistään yhteisen allakaintitilaisuuden 22.2.2024 jälkeen näkyviin tulee useita eri tapahtumia.

Toivomme lämpimästi sivuston ylläpidossa, että jos tiedossasi on jokin maanpuolustustapahtuma tms. tai jos huomaat sivustollamme päivitettäväa ja sinulla on uutta tietoa, ole kiitos yhteydessä. Vastaanotamme palautetta, tietoa tapahtumista, yhdistyksistä ja muusta vapaaehtoisen maanpuolustuksen saralla Pohjois-Karjalan alueella tapahtuvasta sähköpostiimme: toimitus.kapo@gmail.com.

Tehdään yhdessä tästä vuodesta edellistä parempi!


Julkaisija: PKMT