Ajankohtaista

15.02.2022

Tiedotus piirien ampumakilpailutoiminnasta siirtyy kokonaisuudessaan Karjalan Poikiin

Tulitoimikunta.fi-sivuston käytöstä luovutaan Pohjois-Karjalan Reserviläispiirin ja Reseriupseeripiirin ampumakilpailutoiminnan tiedotuksessa helmikuun 2022 loppuun mennessä, jolloin tulitoimikunta.fi-sivusto myös sulkeutuu. Kaikki kilpailutoiminnasta tiedottaminen siirtyy karjalanpojat.fi-sivustolle. Muutoksen tavoitteena on keskittää kaikki ampumakilpailutoimintaa koskeva tieto yhteen paikkaan, eliminoida kahden eri sivuston tarjoaman tiedon mahdolliset ristiriitaisuudet sekä vähentää tiedotusvastaavien työmäärää kahden eri sivuston ylläpidossa.

 

Ampumakilpailutapahtumat löytyvät tulevaisuudessa karjalanpojat.fi-sivuston tapahtumakalenterista, joka löytyy sivuston päävalikosta. Tapahtumia tulee etsiä tapahtumatyypin ”ammunta” alta. Tulevat tapahtumat sijaitsevat kuluvan vuoden alla ja menneitä tapahtumia kilpailutuloksineen voi etsiä tapahtumatyyppien ”ammunta” ja ”menneet tapahtumat” avulla. Sivustolle tullaan muodostamaan tulosarkisto menneiden vuosien tapahtumista. Kuluvan vuoden kilpailutapahtumat pyritään myös lisäämään sivustolle mahdollisimman nopeasti, kokonaisuudessaan viimeistään maaliskuun kuluessa.

 

Tapahtumaa luotaessa on tärkeää muistaa ruksata tapahtumamuodoksi ammunta sekä toimikunnaksi tulitoimikunta. Tällöin kilpailutapahtuma näkyy yleisen kilpailutapahtumakalenterin lisäksi myös tulitoimikunnan omien alasivujen kilpailukalenterissa.

 

Uudistuksen myötä kilpailutapahtumien luominen karjalanpojat.fi-sivustolle on tapahtuman järjestävän yhdistyksen vastuulla. Yhdistysten tulee huolehtia tapahtuman ja sen kilpailukutsun luomisesta sivustolle sekä siitä, että tapahtuman ajankohta pysyy oikeana vaikka tapahtuma-ajankohtaa jostain syystä siirrettäisiin. Lisäksi kilpailutapahtuman jälkeen vastuullisen yhdistyksen on huolehdittava tulosten lisäämisestä tapahtumatietoon. Yhdistysten tulee huolehtia, että niiden vastuulla olevien kilpailuiden järjestäjät ja toimitsijat ovat tästä tietoisia.

 

Piirien ja niiden jäsenyhdistysten tulee jakaa tietoa nettisivu-uudistuksen jäsenistölleen mahdollisimman laajasti sekä tehokkaasti. Uudistuksen aikataulu on nopea, joten myös tiedotuksen tulisi olla nopeaa. Asiasta tullaan tiedottamaan myös tulitoimikunta.fi ja karjalanpojat.fi-sivustoilla.