Ajankohtaista

29.11.2020

JÄSENTIETOJEN MUUTTAMINEN

Muutama teistä on pyytänyt sähköpostiosoitteen korjausta tai oman puhelinnumeron muutosta, jokaisen olisi tehtävä korjaukset itse. Otamme näihin  viesteihin s-posti osoitteet Reserviläisliiton maanpuolustusrekisteristä, joten käykääpä jokainen tarkistamassa, että teidän omat tiedot on ajantasalla.

Tässä ohjeet lyhyesti (samat löytyy myös Reserviläisliiton sivuilta)

1. Mene sivuille https://www.reservilaisliitto.fi/
2. Siirrä hiiren osoitin yläpalkin kohtaan "Jäsenille" => valitse kohta "Tarkista ja korjaa jäsentietosi"
3. Klikkaa sinistä palkkia "Kirjaudu jäsenasiointiin"
4. Käyttäjätunnuksena toimii oma jäsennumerosi (löytyy mm. laskusta ja/tai jäsenkortista) ja ensimmäisellä sisäänkirjautumiskerralla salasana on postinumerosi. Salasana vaihdetaan ensimmäisen sisäänkirjautumisen yhteydessä.
5. Kun olet kirjautunut "sisään" pääset muuttamaan jäsentietosi ajantasalle kohdasta "Muokkaa tietoja" oikeasta yläkulmasta
6. Muuta tietosi ajantasalle ja tallenna.

Siinä kaikki, meillä RES piirissä on lähes 1300 jäsentä, mutta tämä postitus tavoittaa vain vajaa tuhat heistä, osalla ei ole s-postia tallennettu ollenkaan ja osalla se on virheellinen. Tämä viesti, kuten muutkaan viestit ei siis tavoita heitä, joiden s-postia ei ole. Joten pyytäisin Sinulta pientä palvelusta, KYSY KAVERILTA saako hän reserviläisviestejä liitosta/piiristä/omasta yhdistyksestä? Jos ei saa, niin suurin syy siihen on, että hänen s-posti osoite puuttuu tai on virheellinen. Kerro että käy lisäämässä/korjaamassa tiedot ylläolevan mukaan oikeiksi.

Kiitos kaikille jos ja kun käytte tarkistamassa omat tietonne :)

Tässä tekstikaappaus liiton sivulta:
Jäsenrekisterin tietoja päivitetään säännöllisesti Postin järjestelmästä, joten osoitetietojen muutoksista ei tarvitse ilmoittaa. Toivomme kuitenkin, että jäsenet pitävät oman puhelinnumeronsa, sähköpostiosoitteensa ja sotilasarvonsa ajan tasalla. Tiedot ylennyksistä eivät kirjaudu rekisteriin Puolustusvoimien järjestelmistä, vaan ne on jokaisen muutettava itse.

ps. Liitto kuten myöskään Piiri ei jaa teidän osoitetietoja eteenpäin, joten siltäosin voitte olla huoletta.

HOX ja sama koskee myös RU jäseniä.


Julkaisija: Piirit