Ajankohtaista

02.11.2019

RESERVILÄISURHEILUKAUDEN PÄÄTTÄJÄISET 1.11.2019 JOENSUUSSA

Pohjois-Karjalan reserviläisten urheilukauden päättäjäiset pidettiin perjantaina 1.11 Joensuussa, kutsun tapahtumaan oli saanut moni menestynyt reserviläisurheilija Pohjois-Karjalasta.

Tilaisuuden avasi ALTSTO:n päälliikko evl Janne Myller, joka totesi, jälleen kerran, hyvin päättyneen urheilukauden olleen menestys. Oltermannissa pohjoiskarjalaiset saavuttivat hienosti viimevuotisen hopean jatkoksi nyt kultaa, Onnea koko Oltermanni joukkueelle. Tilaisuudessa nähtiin hieno pätkä menestysjoukkueen osaamisesta reitinsuunittelun osalta, kun pääsimme katsomaan trasnpodereihin tukeutuvaa videoleikettä siitä miten kisa eteni ja miten joukkeiden reittivalinnat vaikuttivat joukkueen menestykseen.

MAAKK:n osallistui omalla joukkueellaan Jukolan Viestiin ja menetys oli varmaankin ehken jopa se paras kautta-aikain, reserviläisammunnoissa saavutettiin huomattava määrä SM tason mitaleja ja niin edelleen. Mutta, ettei kaikki olisi niin hyvää, on aina myös parannettavaa, ja parannettavaa on meillä reserviläisillä osallistumisaktiivisuudessa ja oman reserviläiskuntomme ylläpitämisessä, joten jatkossa jokaisen meistä tulee varmistaa ja olla hyvässä fyysisessä ja henkisessä kunnossa, jotta voisi suoriutua omasta sodanajan tehtävästään.

 

Rynnäkkökivääriampumakilpailuihin (joista tulokset löytyvät myös näiltä KaPon sivuilta), otti osaa lähes 80 ampujaa, se oli upea saavutus osallistumisaktiivisuudella ja myös tuloksilla mitattuna, ensivuoden (2020) RK kisat pidetäänkin jo toukokuussa, joten pysy kanavalla, ja tule mukaan ampumaan.

Palkitsemisten yhteydessä oli ohjelmassa myös päivällinen ja vapaata seurustelua, ja siinä seurustelun lomassa tuli myöskin uusia ideoita, miten kehittää piiriemme reserviläisurheilua, voi olla että jo ensikesänä meillä on jotos-tapahtuma maakunnassamme ja paljon muutakin uutta reserviläisurheilun merkeissä.

Kiitos Aluetoimistolle ja heidän väelleen tilaisuuden järjestämisestä, ja niin kuin evl Janne Myller lupasi, kyllä näitä järjestetään niin kauan kuin on vain ketä palkita. 

Yhdessä eteenpäin, urheilullisesti.

(kuvassa komea kiertopalkinto, joka kulkee voittajoukkueen nimeä kantaen aina vuoden kerrallaan, hieno saavutus Pyhäselän ja Joensuun osalta kun muiden yhdistysten nimiä ei ole lätkiin päässyt, kuvassa osa voitokkaasta Joensuun I- joukkueesta)


Julkaisija: Piirit