Ajankohtaista

03.03.2019

KARJALAN POJAT SOSIAALISESSA MEDIASSA

Meillä on hulpeat kotisivut, joissa toimintaamme esitellään ja nyt niiden seuraava kehitysversio on työn alla, saamme jatkossa mukaan mm. tulitoimikunnan ja muutkin toimikunnat, sekä käytettävyys paranee vielä entisestään.  Mutta asiaan ja tärkeään asiaan: meillä on tavoite että olemme myös aktiivisesti ja hyvin näkyvästi mukana some maailmassa. Tällä hetkellä meillä on FB ja IG tilit ja #karjalanpojat näkyy jonkin verran, mutta ei lainkaan riittävästi.

Viimevuoden puolella yhdistyksistä kyseltiin henkilöitä, joilla olisi vahvaa osaamista, kokemusta ja myös edellytyksiä toimia piirimme alueen ”some-vastaavina”, emme siis hae vain yhtä henkilöä vaan useita, siten, että koko Pohjois-Karjala tulee katetuksi ja että jopa jokaisesta yhdistyksestä löytyisi se ”some-vastaava”.
Haemme siis henkilöitä, jotka voivat toimia oman alueensa ja koko piirimme (RES ja RU) alueen sosiaalisen median tuottajina, vaadimme tietenkin asiallista viestintää, hyvää ja oikeaa kielenkäyttöä, taitoa kehittää olemassa olevia some kanavia ja luoda niitä lisää (Twitter). Tässä asiassa kaikki perustuu vapaaehtoisuuteen, niin kuin moni muukin asia reserviläistoiminnassa, joten palkkaa tästä toimesta ei makseta, suurin korvaus on #hyvämieli.

Ensimmäinen kyselykierros viime vuonna tuotti heikon tuloksen, siis ketään ei löytynyt. Nyt jos olet hiukankin kiinnostunut, niin laita viestiä minulle suoraan, kerro lyhyesti itsestäsi ja laita mukaan omat some sivut tai #. Toivon saavani postia jo viikon sisään.

Käykää kurkkaamassa mitä naapuri piiri tekee: https://www.vihma.fi/liikuntakannallepano/

YT: Marko Halonen
0500181450
marko.p.halonen@gmail.com


Julkaisija: Piirit