Ajankohtaista

13.01.2019

Jukola 2019 - Haaste

Olemme kokoamassa alueeltamme reserviläisistä muodostettavaa suunnistusjoukkuetta Jukolan viestiin. Ilmoittaudu mukaan ja lähde kokemaan Jukolan yön ainutlaatuinen tunnelma. Jukolan joukkueessa voivat juosta miehet sekä naiset.

 

Nyt helmikuussa aloitamme suunnistuskoulutuksen, jonka tärkein päämäärä on koota maakuntamme reserviläisjoukkue Jukolaan. Tarkoitus ei ole saada kokoon mitään ammattisuunnistusjoukkuetta, vaan järjestää hyvä koulutus nyt kevään aikana ja sitten jos halukkaita riittää niin koota mukana olleista Jukola 2019 Reserviläisjoukkue – siinä olisi haastetta teille ja meille kaikille. Ja jos innokkaita on tarpeeksi niin totta kai voimme mennä Jukolaan useammallakin joukkueella.

Jukolan joukkueeseen tarvitaan sitten aikanaan suunnistajia 7 henkilöä. Tunnetusti, kuten kaikki tiedämme, Jukolan päätukija on Puolustusvoimat, joten olisi mahtavaa jos saisimme oman Pohjois-Karjalan joukkueen mukaan.

 

Taustaa Jukolasta:

Tämän vuoden Jukola pidetään Sk Kangasalan järjestämänä 15.–16.6.2019, nimeltään Kangasala Jukola. Jukolan viesti koostuu 7 eripituisesta osuudesta, osuuksien pituudet vaihtelevat 7,3 ja 13,2 km välillä. Yösuunnistusta on kolmella osuudella, osuudet 1.-3. Jukolassa on lähes 20 000 suunnistajaa. Joukkueita on koottu urheiluseuroista, työ- tai kaveriporukoista. Kaikentasoisia suunnistajia on tapahtumassa mukana.

 

Suunnistuskoulutus – Haaste Jukola:

  • Aloituskokous ja samalla info- ja ensimmäinen koulutustilaisuus pidetään viikolla 7. Paikka ja aika ilmoitetaan osallistujille myöhemmin ja tulee myös www.karjalanpojat.fi sivustolle.
  • Ilmoittautumiset infoon viikon 6 loppuun (10.2.2019) mennessä Juhanille, tiedot tuossa alla.
  • Eli todellinen Haaste Sinulle, tule mukaan suunnistuskoulutukseen ja kun intoa riittää niin tiedä vaikka olisit kesäkuussa Kangasala Jukolassa mukana, reserviläishenkisessä suunnistusjoukkueessa.

 

Info- ja koulutustilaisuudessa annetaan osallistujille tarkemmin tietoa koulutuksesta, aikataulusta  ja sitten siitä Jukolan kulusta, välineistä ym. valmistautumisesta.

 

Ilmoittautumiset ja lisätietoja Jukolasta antaa:

Juhani Simonen

0400-978909

simonenjuhani@gmail.com


Julkaisija: Liiketoimikunta